Училище за най-добрите
Get Adobe Flash player

ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ ЗА УЧИТЕЛИТЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЪРГОВИЯ И РЕСТОРАНТЬОРСТВО

На 30 август 2018 година в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ се състоя официална церемония по награждаване на лауреатите в Петия международен конкурсИзвънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците–2018“. Организатори на форума са Синдикатът на българските учители, съвместно с Фондация „Устойчиво развитие за България“ и Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“, с подкрепата на Министерството на образованието и науката.

Церемонията по награждаване бе открита от Председателя на Синдиката на българските учители д.и.н. Янка Такева. Министър Красимир Вълчев връчи наградите.  На награждаването присъстваха заместник-министрите Деница Сачева и инж. Таня Михайлова.

 

Награди получиха  Татяна Донева, главен учител, Маргарита Григорова и Ивка Николчова – старши учители в Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство, гр.Враца. Участие във форума взе и директорът на гимназията инж.Румяна Петрова.

 

Татяна Донева и Маргарита Ангелова Григорова са наградени в категорията „Специални награди на председателя на СБУ“ -„Извънкласна дейност I-XII клас“ за разработката им на тема „Извънкласните дейности – средство за социализация на децата със специални образователни потребности“.
Ивка Николчова и Татяна Донева имат индивидуални награди в категория „Искам думата“ за есе на тема „За по-хуманен и мирен свят“.

 

Престижните награди за пореден път доказаха, че в Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство работят мотивирани и амбициозните преподаватели, които осъществяват активна, последователна и модерна образователна политика.